Történetünk

A Pálma Cukrászda Keszthely város egyik legrégebbi cukrászdái közé tartozik.

1989-ben indult a Pálma cukrászda története, majd 2006-ban egy megálmodott tulajdonosváltás következtében került jelenlegi üzemeltetőjéhez, a Fekete családhoz.

2008 óta saját termelőnkben készülnek a süteményeink és tortáink. Az évek során folyamatos modernizálások és fejlesztések zajlottak le a Pálma Cukrászdában,melyek jelenleg is tartanak.

2014-ben készült el az egész külső terasz beépítése és fedetté tétele, így vendégeink még egy esetleges rosszabb idő esetén is a friss levegőn tudják elfogyasztani kávéjukat, süteményüket.

2015-ben álmodtunk egy még nagyobbat, és megépült a felső szint is, ahol egy méretes cukrásztermelő és fagylaltműhely került kialakításra.

2015 a változások éve volt, ekkor került beüzemelésre a jelenlegi fagylaltpultunk, amelynek köszönhetően nálunk található a város legnagyobb kézműves fagylalt kínálata.

A Pálma Cukrászda kínálatában megtalálhatóak a saját receptúra alapján készült kézműves sütemények, kézműves főzött fagylaltok, olasz desszertek, szálas tea és kávékülönlegességek, a környék legnagyobb fagylaltkehely választéka, paleos torták és fagylaltok.

Ha Keszthelyen jár, érdemes betérni hozzánk, hiszen mottónk “Ha minőség, akkor Pálma!”